Liity jäseneksi

Valkeakosken Insinöörit ry:n jäseneksi  voivat liittyä kaikki Suomen kansalaiset, jotka ovat
- suomalaisessa ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä oppilaitoksessa insinööri- tai rakennusarkkitehtitutkinnon suorittaneita,
- insinööritutkintoa vastaavan ulkomaisen tutkinnon suorittaneita,
- korkeamman teknillisen koulutuksen saaneita,
- insinööritasoisissa vastuullisissa teknillisissä tehtävissä toimivia tai
- ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä oppilaitoksessa insinööri- tai rakennusarkkitehtitutkintoa varten viimeisellä vuosikurssilla opiskelevia.Vuonna 2024 Insinööriliiton, Valkeakosken Insinöörien ja työttömyyskassan hinta on 33,25 €/kk.


Miksi Insinööriliitto

Insinööriliiton jäsenyys toimii työelämän vakuutuksena ja avaimena ammatilliseen kehittymiseen. Koskipa kysymyksesi työsuhdeasioita, urasuunnittelua tai palkkatoivetta, voit aina kääntyä liiton puoleen.

Monipuolinen koulutustarjonta ja henkilökohtainen neuvonta ovat tukenasi kaikissa urasi vaiheissa, olit sitten opiskelija, vastavalmistunut tai urallasi jo edennyt. Liiton asiantuntijoiden avulla voit miettiä työuran suuntaa laajemmin tai hakea vaikka CV:n päivitysvinkkejä tai työsopimuksen tarkistusapua.

Insinööriliitto on aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja ja valvoo insinöörien sekä muiden tekniikan alan asiantuntijoiden etuja ja arvostusta työelämässä. Edunvalvonnan keskiössä on työmarkkina-, elinkeino- ja koulutuspolitiikka.

Työmarkkinatoiminnalla liitto pyrkii rakentamaan reiluja ja tasapuolisia pelisääntöjä työsuhteisiin. Aktiivinen elinkeinopolitiikka tähtää teollisuuden ja teollisuutta palvelevien alojen työpaikkojen säilyttämiseen ja kehittämiseen. Koulutuspolitiikalla vaikuttamme insinöörikoulutuksen laatuun, sisältöön sekä koulutettavien määrään siten, että se vastaa yksilön, työelämän ja yhteiskunnan tarpeita.

Ammatillinen verkostoituminen on tärkeää ja saattaa luoda yllättäviäkin yhteistyön paikkoja. Liiton ja jäsenjärjestön tilaisuuksissa voit löytää uusia tuttavuuksia ja vahvistaa verkostoa. Ammattiylpeys on oman osaamisen ja ammattikunnan arvostusta. Kuulumalla Insinööriliittoon olet omiesi joukossa.

Liiton jäsenyyteen sisältyy myös erilaisia työarkea helpottavia etuja ja palveluja. Muun muassa kattavat vakuutukset turvaavat sekä työelämää että vapaa-aikaa.

Etkö ole vielä jäsen?

Saat ajankohtaista tietoa eri elämäntilanteissa, sekä liiton tarjoamat edut ja palvelut käyttöösi, kun liityt Insinööriliiton jäseneksi. Insinööriliittoon kuuluu 71 000 insinööriä, insinööriopiskelijaa ja muuta tekniikan alan asiantuntijaa. Tervetuloa joukkkoon!

Liity jäseneksi