Särkänniemen perhepäivä

Aika: 8.8.2020 klo 10:00
Paikka: Särkänniemen huvipuisto, Tampere

Särkänniemen perhepäivä

Särkänniemen perhepäivä tulee jälleen, entistä kauniimpana ja sujuvampana!

Tule mukaan viihtymään ja kokemaan Särkänniemi yhdessä ystävien ja perheesi kanssa. Päivä alkaa kahdella yksityistunnilla (10-12) laitealueella, joiden ajan puisto on vain jäsenistömme käytössä. Klo 12:00 jälkeen huvittelu jatkuu koko puiston alueella yhdessä muiden vierailijoiden kanssa iltaan asti. Koko tapahtuma toimii sujuvasti etukäteen saatavilla rannekkeilla!

Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu Holvi-palvelun kautta.
Seurueessa on oltava aamun yksityistuntien aikana vähintään yksi henkilö, jolla on ranneke, jotta koko seurue pääsee alueelle sisään. Kello 12:00 yksityistuntien päätyttyä alueelle voi tulla myös ongelmitta ilman ranneketta. Huvilaitteisiin on vapaa pääsy ainoastaan rannekkeen lunastaneilla henkilöillä. Yksityistuntien aikana käytössä on vain puiston huvilaitealue. Tästä syystä rannekkeita myydään tapahtumaan myös rajallinen määrä.

Rannekkeen hinta on 25 euroa per henkilö, mikäli rannekkeet noudetaan toimistolta (viikot 22 tai 32) klo 9:00–16:00 välisenä aikana tai Särkänniemen porteilta tapahtumapäivänä (klo 9:30–11:00).

Mikäli haluat rannekkeet postitetuiksi kotiisi, lisääthän ostoskoriisi myös yhden ”Särkänniemi, postikulut” -tuotteen Holvissa.

Postikulujen hinta on 1,6 euroa per tilaus.

Osta rannekkeet TÄSTÄ!